Aparate aer conditionat 2018 – top si cele mai bune modele

Faptul ca vara temperaturile pot creste exagerat de mult nu trebuie sa va mai ia prin surprindere. Cea mai sigura modalitate ca sa fiti pregatiti pentru asta este sa achizitionati niste aparate de aer conditionat performante.

In 2018 au aparut tot mai multe modele de top pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand explorati ofertele magazinului emag. Acest scurt articol isi propune sa va prezinte succint cele mai bune aparate ale momentului, cat si ce caracteristici este bine sa aiba.

Atunci cand doriti sa cumparati un produs de climatizare de acest tip trebuie sa vedeti modul in care se monteaza: pe perete sau pe podea. Cele tip standard se monteaza pe perete, iar cele mobile pe podea.

butokjac1

Cele mai vandute aparate de aer conditionat sunt formate din 2 unitati: una interna si alta externa. Capacitatea generala a unui model poate varia destul de mult. Astfel aceasta poate avea valori precum: 9000 btu, 12000 btu, 18000 btu sau 24000 btu.

Suprafata pe care o acopera este foarte importanta, aceasta fiind de obicei precizata in pagina fiecarui produs. In acest mod veti sti sigur daca va face fata incaperii in care-l veti instala.

Tehnologia care se regaseste la majoritatea aparatelor este cea tip Inverter si este implementata de obicei in compresor. In afara de aceasta, functiile de baza si cele speciale sunt cele care le diferentiaza precum: racire, incalzire, dezumidificare, ventilatie, Timer, Sleep / Night mode, autocuratare, autorestart sau al 6-lea simt.

aparate aer conditionat de top

Aparate aer conditionat de top

Alte caracteristici la care sa va uitati ar mai fi: garantia, dimensiunile, greutatea, nivelul zgomotului, tipurile de filtre antipraf sau antialergenice cu care sunt dotate si bineinteles design-ul.

Brand-urile cele mai populare si care au cele mai multe bestseller-uri sunt: Daikin, Vivax, Mitsubishi Electric, Whirlpool, Carrier, Vortex, Star-Light, Samsung sau Gree.

butokjac2

Va insiram cateva dintre modelele de top din acest an: Star-Light ACM-12BIN, Star-Light ACM-12WIFI, Star-Light ACM-09BIN, Whirlpool SPIW 412L Inverter, Samsung AR12KSWSBWKNZE, Carrier 42QHC012DS Y16, Gree GWH12QB-K3DNA1C si Samsung AR12KSFHBWKNZE.

Linkuri sponsorizate