Asus FonePad pret, review – tableta cu telefon

In acest mic review vom vorbi despre deja celebra tableta cu telefon Asus FonePad, care mai poate fi intalnita in magazinele online si cu denumirea completa a modelului si anume ME371MG-1B022A. Asta ca sa stiti despre ce este vorba daca vedeti denumirea mai ‘stiintifica’ in anumite locuri destinate cunoscatorilor din domeniu. Detaliile despre pret le veti putea vedea ulterior, in magazinul emag.

Lasand la o parte mica introducere probabil vreti sa aflati mai multe detalii tehnice si pe cele legate de design-ul acestui gadget atat de complex. Despre acestea vom vorbi in randurile urmatoare. In orice caz aparitia unui asemenea dispozitiv, ce are caracteristicile unei tablete completate de cele ale unui smartphone performant, a fost foarte bine primita de majoritatea consumatorilor de tablet pc si de telefonie mobila in special. Posibilitatea de a ingloba ambele facilitati este un foarte mare avantaj. Nu mai trebuie sa umblati cu 2 gadget-uri separate. Acum le puteti avea pe amandoua simultan. E chiar cool spunem noi!

Inima tabletei Asus FonePad este destul de puternica are la baza procesorul Intel Atom Z2420 la 1.2 GHz, fapt ce-i ofera destula putere si rapiditate in executarea diverselor aplicatii. Memoria RAM de 1GB DDR2 si cea flash de 16 GB vin sa completeze tot acest ansamblu perfect pentru rularea simultana a operatiilor, jocurilor si multimedia, dar si pentru o mai buna stocare a informatiilor fara a va face griji in privinta spatiului avut la dispozitie.

Ecranul este si el unul cu niste caracteristice optime pentru vizionarea de imagini, clipuri video sau jocuri noi. Printre cele mai importante sunt: rezolutia de 1280 x 800 si faptul ca are incorporata tehnologia de tip IPS capacitive touchscreen. Marimea displayului este una generoasa de 7 inch, dar in acelasi timp este si usor de tinut si utilizat chiar cu o mana.

asus fonepad pret review design

Asus FonePad pret review design

Sa nu uitam cea mai speciala caracteristica a acestei tablete si anume faptul ca se pot efectua apeluri vocale ca si cu un telefon, aceasta avand functia 3G cu apelare. Alte puncte forte ar mai fi designul foarte fin cu finisaj metalic, precum si tehnologia audio care poarta denumirea de Asus SonicMaster avand la baza un software gen Maxx Audio pentru un sunet mult mai clar si mai bine definit. De asemenea microfonul dual cu anulare de zgomot face ca aceasta tableta de la Asus sa poate fi folosita si in locuri unde este multa galagie, fara a afecta calitatea convorbirii.

Pentru ca ne-am propus ca acest review sa fie unul mai scurt, dar bine conceput vom mai enumera cateva particularitati interesante ale acestui FonePad tableta:

  • Sistemul de operare este de tip Android, dupa cum va asteptati, versiunea 4.1 Jelly Bean.
  • Spatiul de stocare se poate extinde ca la multe alte tablete pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD.
  • Din punct de vedere al conectivitatii beneficiaza de: wi-fi, suporta retea wireless la 802.11b/g/n si sa nu uitam de bluetooth, GPRS si EDGE.
  • Transmiterea de date se mai poate efectua si prin intermediul portului microUSB cu care este dotata.
  • Bateria sau acumulatorul este de tipul Li-Io Polymer cu o capacitate de 4270 mAh si o autonomie de pana la 9 ore.
  • Revenind la aspect amintim si dimensiunile acesteia: 196.4 x 120.1 x 10.4 in mm, fiind unele acceptabile avand in vedere scopul pentru care a fost conceputa. Greutatea este iar una satisfacatoare, fiind de 340 grame, facand-o astfel ultraportabila in orice conditii.
  • Culorile disponibile sunt: gri si auriu daca e sa luam in considerare partea din spate a acesteia.
  • Printre aplicatiile folosite si apreciate de multi utilizatori de tablete Asus putem enumera: Asus Launcher, Kindle, Zinio, SuperNote Lite, etc.

In concluzie credem ca tableta Asus FonePad este un pas facut inainte in ceea ce priveste ideea de gadget ideal care sa imbine performantele si aplicatiile unei tablete cu ultraportabilitatea si posibilitatea de a vorbi cu alte persoane ale unui smartphone. In vacanta sau in orice moment al zilei poate fi partenerul de joaca sau de munca ideal.

Linkuri sponsorizate