Cuptoare electrice incorporabile – amplifica placerea de a gati

Placerea de a gati poate fi si mai intensa atunci cand folositi cuptoare electrice incorporabile. Pe langa faptul ca se incadreaza foarte bine in ansamblul celorlalte electrocasnice din bucatarie, putem spune ca aduce noi imbunatatiri si modului de preparare a mancarii datorita noilor tehnologii cu care sunt inzestrate.

La prima vedere cuptoarele electrice incorporabile se remarca prin aspectul lor foarte modern cu un design minimalist creat astfel incat sa se integreze cat mai usor in decor. Culorile preferate sunt de obicei: inoxul, argintiul, inoxul antiamprenta, negrul si uneori cremul. Alimentarea este electrica, iar ca si eficienta majoritatea fac parte din clasa energetica A. Programarea poate fi electronica si mecanica, iar cele mai multe dintre ele au grill electric in dotare. Ca si marci se evidentiaza, ca de obicei, cele mai bune din domeniul electrocasnicelor si anume: indesit, beko, whirlpool, samsung, bosch, electrolux, hotpoint, gorenje, etc. Gatitul necesita un oarecare spatiu de manevra si o anumita capacitate (volum) care in cazul cuptoarelor electrice variaza intre 53 si 74 de litri.

Urmariti ultimele aparitii si modele de cuptoare.

Functiile cu care sunt inzestrate aceste incorporabile sunt dintre cele mai variate, iar pretul putem spune este o reflectare directa a celor mai simple sau complexe dintre acestea.

cuptoare electrice incorporabile

Cuptoare electrice incorporabile

Mai jos vom enumera o parte dintre cele mai intalnite astfel de functii ale cuptoarelor electrice (cu precizarea ca fiecare cuptor are o anumita sau anumite functii si nu toate odata):

  • Ventilare tangentiala a spatiului intern.
  • Functia de cuptor pizza, produse patiserie.
  • Functii ca: multi coacere, decongelare si dospire.
  • Unele au tehnologia al 6 lea simt, de obicei cele de la whirlpool.
  • Ingrijirea poate fi realizata cu functia de curatare catalitica in cazul unora sau autocuratare ecoclean in cazul altora de inalta clasa.
  • Mai insiram cateva tehnologii pe care le puteti gasi la unele dintre acestea: dezghetare, gratin, piroliza, semnalul sonor si autopilot.

Vedeti zecile de articole electrocasnice din categoria incorporabile pe emag.

Linkuri sponsorizate