Despre site – Termeni si conditii

Informatii despre Kujos.info:

Acest site s-a nascut din dorinta de a oferi vizitatorilor sai posibilitatea de a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie IT si Calculatoare, precum si cu articole din domeniul electronicelor si electrocasnicelor.

Recomandarile si review-urile de pe site va vor indruma catre cele mai bune oferte ale magazinelor online specializate in furnizarea acestor tipuri de produse. Nu uitati sa reveniti zilnic pe site pentru a vizualiza noile articole si idei de shopping care cu siguranta va vor incanta.

Kujos.info vine si in ajutorul celor interesati de telefoane mobile cu informatii si noutati legate de tot ce e mai nou pe piata acestora, in special cea a smartphone-urilor care tinde sa predomine.
De asemenea tabletele, gadget-urile si zona de gaming sunt prezente pe site in sectiuni dedicate acestora.

Va vom aduce la cunostinta cele mai bune si mai noi oferte, mai ales cele care includ reduceri si promotii speciale.

Termeni si conditii:

Kujos.info, in paginile si postarile sale, poate face referire la diverse produse ale unor magazine online cu care se afla in relatii de afiliere.

Kujos.info nu raspunde de modificari ale preturilor pe care magazinele respective le fac si nici de existenta sau nu pe stoc a produselor acestora.

Achizitionarea articolelor din magazinele online catre care sunteti redirectionati se va face respectand termenii si conditiile stabilite de fiecare magazin in parte.

Va uram navigare placuta pe site.

Kujos.info