Frigidere incorporabile ieftine – o necesitate pentru casa

Alimentele precum fructele, legumele si carnea trebuie pastrate in conditii optime folosind frigidere incorporabile adecvate. Pe piata online de electrocasnice au aparut tot mai multe oferte cu frigidere de acest gen si spunem noi relativ ieftine in comparatie cu cele ale magazinelor clasice. Frigiderele si combinele frigorifice de la marketonline se incadreaza in cerintele majoritatii oamenilor interesati de astfel de produse incorporabile.

Clasele energetice ale frigiderelor prezentate apartin nivelului A+ de consum energetic, ceea ce inseamna ca este unul redus si eficient. Cele mai noi modele si mai complexe au si afisaj electronic, unele chiar cu led. Sistemele de racire folosite sunt: no frost si cel staic, iar ca si functii speciale putem aminti de eco night si cea de congelare rapida.
Ca si numar de compartimente acesta variaza de la 1 la 2 si chiar 3, fiecare compartiment fiin prevazut cu un numar de rafturi principale. Pentru a inlatura eventualele bacterii cele mai moderne frigidere incorporabile au in componenta un filtru antibacterian. Unele au o folie pe interior destinata protectiei impotriva mucegaiului si bacteriilor.

Toate articolele frigorifice incorporabile le puteti vedea in paginile magazinului emag.

Branduri mari si de renume international, precum Whirlpool, Hotpoint, Electrolux sau Bosch, sunt cele care produc astfel de articole electrocasnice construite astfel incat sa se integreze in mobilierul bucatariei. Avand in vedere tehnologia de ultima ora si facilitatile oferite putem spune ca sunt destul de ieftine daca vorbim de costuri. Orice casa ar trebui sa fie dotata cu asemenea produse.

frigidere incorporabile ieftine

Frigidere incorporabile ieftine

Mai amintim cateva caracteristici importante ale acestora:

  • Pentru evitarea dezghetului unele au autonomie de functionare a sistemului de racire pana la 16 ore in cazul intreruperii curentului.
  • Sistemele de dezghetare sunt: semi automate, automate si manuale.
  • Pentru o vizibilitate sporita frigiderele au si iluminare interioara.
  • Unele au compartimente speciale de legume, fructe, oua si carne etc.
  • Cele mai avansate au la baza tehnologii gen al 6-lea simt cum sunt unele combine frigorifice de la Whirlpool, iar altele de la Electrolux au implementata tehnologia Twin Tech care asigura circulatia aerului in frigider si congelator in mod independent. Astfel este asigurata mentinerea gustului si a prospetimii alimentelor pe perioade de timp indelungate.
  • Nu in ultimul rand putem mentiona faptul ca unele frigidere mai moderne au si alarma acustica si semnalizare luminoasa pentru temperatura.

Kujos.info va recomanda emag.

Linkuri sponsorizate