Laptop Dell Inspiron 3521 cu i3 si 4GB RAM la un pret bun

Cei care cauta un laptop bun atat ca performante cat si ca pret pot lua in calcul si laptopul Dell Inspiron 3521 cu ecran de 15.6 inch si procesor Intel Core i3 din a treia generatie. In plus, intre 21 – 27 ianuarie 2014 la emag aveti o reducere la acest model de -200 lei. Este momentul ideal ca sa vi-l achizitionati de-a lungul acestei perioade.

Pe langa procesor acest laptop mai are un punct forte si anume designul. De culoare neagra si construit dintr-un material de calitate acesta are capacul texturat, o grosime de doar 2.53 cm si un finisaj bine pus la punct care-l face foarte atragator ca aspect. Are prevazuta si tastatura numerica care este compacta si bine dispusa, iar suportul pentru maini il face usor de folosit in orice situatie.

Pe langa portabilitate si frumusete mai specificam cateva caracteristici tehnice de luat in seama: memoria RAM de 4GB, display TrueLife cu o rezolutie de 1366 x 768 px, capacitatea hard diskului de 500 GB si o placa video dedicata AMD Radeon HD 7670M la 1 GB.

Puteti vedea aici oferta si alte detalii tehnice ale acestuia.

Are bineinteles unitate de citire / scriere DVD RW si are toate porturile necesare HDMI si usb. Bateria este una destul de rezistenta de 4 celule, iar greutatea laptopului Dell este de 2.22 kg.

Ca si parere personala despre laptopul de fata as putea spune ca impresioneaza prin design, ca si capacitati tehnice este echipat cu tehnologia esentiala, nu neaparat pentru gamerii inraiti sau pt cei cu pretentii de grafica superavansata, nu se incalzeste chiar atat de tare cu conditia sa aveti grija de el si sa nu se prafuiasca in exces. Pe scurt are cam tot ce ii trebuie unui utilizator home – office, asta la un pret accesibil.

laptop dell inspiron 3521 cu i3 pret si review

Laptop Dell Inspiron 3521 cu i3 pret si review

Linkuri sponsorizate