Laptop HP 635 un Review util

Cumpararea unui laptop da adesea multora batai de cap. Ce firma sa fie, cat de mare sa fie ecranul, ce memorie sa aiba? Sunt intrebari frecvente la care veti gasi intotdeauna pareri diferite. Putem spune ca nu exista laptopul perfect ci poate fi laptopul perfect pentru o anumita persoana daca ii satisface asteptarile.

Unul dintre laptopurile frecvent cautate si la un pret foarte accesibil este de la Hewlett Packard si nu a dezamagit pe nimeni pana acum. Haideti sa vedem care sunt punctele forte ale acestui laptop. In primul rand as putea spune raportul calitate pret.

Vezi detalii si preturi pe emag la toate laptopurile HP.

Cateva caracteristici de baza :

Laptopul HP 635 este conceput in diverse culori gri si negru si are un design foarte atragator. Ecranul LCD LED cu diagonala de 15.6 inch are o rezolutie de 1366 x 768.
Procesorul este AMD Dual Core iar frecventa este 1,6 GHz. Capacitatea Hard Discului este de 320 GB iar memoria este de 2 GB.

laptop hp 635

Laptop HP 635

O caracteristica mai deosebita la acest laptop este faptul care are o tastatura antistropi, asta insemnand ca daca din greseala se varsa vreun lichid pe taste laptopul va fi protejat si nu se va defecta.

O alta parte buna este faptul ca bateria tine foarte mult, chiar si pana la 7 ore (ceea ce la majoritatea laptopurilor nu se intampla) iar imaginea este foarte buna chiar si pe timp de zi, afara. (majoritatea laptopurilor isi pierd din intesitatea culorilor cand sunt expuse la lumina mai puternica).

Acest model are inclus atat un microfon cat si o camera web cu o rezolutie buna iar boxele sunt stereo.

De obicei laptopul vine cu un alt sistem de operare si anume Linux care nu este prea folosit in Romania insa se poate insatala foarte usor Windows 7 care ruleaza fara probleme.

In concluzie ar trebui sa alegem un laptop nu doar in functie de design ci sa tinem cont si de toate caracteristicile lui. Este foarte important ca laptopul sa fie rapid si sa abia un spatiu mare de stocare a datelor. Bineinteles sa functioneze corect sistemul de operare si sa ne putem folosi de wireless, microfon si webcam. Hp 635 detine toate ingredientele pentru a fi un laptop util si fidel pentru o bucata lunga de vreme.

Linkuri sponsorizate