Laptop Samsung NP370R5E-A01RO cu i3, 4GB RAM – 900 lei reducere

Un laptop foarte performant si cu un pret mai mult decat accesibil se afla zilele acestea la promotie in magazinul marketonline. Este vorba de modelul Samsung NP370R5E-A01RO, iar discount-ul oferit este de -900 lei. Pentru a va face o idee despre performantele acestui laptop vom face in randurile urmatoare un mic review.

Valabilitatea si detaliile promotiei le puteti vedea intrand in magazinul amintit anterior.

Procesorul laptopului Samsung NP370R5E este de tip Intel Core i3 cu o frecventa de 2.4 Ghz. Putem spune ca sta foarte bine la acest capitol deoarece asemenea procesor s-a dovedit a fi unul performant si fiabil. Memoria RAM este de 4GB DDR3, iar placa video Intel HD 4000 se potriveste perfect acestei configuratii.

Laptop-ul are un hard disk de 320 GB, ceea ce inseamna un spatiu suficient pentru toate aplicatiile, muzica, filmele si restul fisierelor de care aveti nevoie. Pe partea de soft vine preinstalat cu noul sistem de operare Windows 8 Pro cu tehnologie de 64 biti.

Partea de design este cea care, pe langa componentele hardware si software, il face sa fie atat de iubit de majoritatea utilizatorilor. Are culoarea argintie, este ultrasubtire si foarte usor cantarind doar 1.99 kg desi nu este un ultrabook ci un laptop. Grosimea exacta este de 22.9 mm, ceea ce-l face usor de purtat si utilizat in orice imprejurare. Dimensiunile complete sunt 376 x 248 x 22.9 mm, iar ecranul are diagonala de 15.6 inch si rezolutia de 1366 x 768 pixeli.

laptop samsung np370r5e a01ro i3 4gb ram pret

Laptop Samsung NP370R5E A01RO i3 4GB RAM pret

Ca si conexiuni si viteza de transfer a datelor laptopul Samsung  NP370R5E beneficiaza de porturi USB 2.0 si 3.0, cel din urma fiind mult mai rapid decat unul clasic. Aveti posibilitatea de a-l conecta la un televizor sau monitor datorita porturilor HDMI si VGA.

Pe langa specificatiile enumerate pana acum mai amintim cateva la fel de importante: ecranul este de tip LED si are la baza tehnologia Anti-Glare adica este antireflexiv, tastatura este bine gandita, ergonomica, avand si partea numerica, facand-o astfel usor de utilizat si curatat, iar la final mai amintim de faptul ca bateria cu 3 celule are o autonomie destul de mare, fapt evidentiat si prin review-urile celor care au cumparat deja acest laptop.

Avand in vedere tot ce am scris pana acum, noi credem ca raportul calitate – pret al acestui produs este unul foarte bun, de aceea va recomandam sa profitati de aceasta promotie cat mai este valabila.

Linkuri sponsorizate