LG Nexus 5 cu procesor Quad-Core si 2GB RAM – pret, review, pareri

Daca vrei sa vezi ultima versiune de Android 4.4 Kit Kat in forma pura atunci trebuie sa incerci noul LG Nexus 5 care la ora actuala putem afirma ca este printre cele mai bune telefoane ale momentului. Cu un ecran generos de 4.95 inch si o rezolutie de invidiat Full HD 1080 x 1920 acest smartphone poate reda cele mai tari filme si videoclipuri in format high definition.

Design-ul este unul extrem de compact si are un aspect mai mult decat elegant. Te face sa ti-l doresti din prima clipa, fiind si foarte subtire avand doar 8.5 mm grosime. Ca si retea suplimentara suporta 4G, iar procesorul este unul pe masura – Qualcomm Snapdragon 800 de tip Quad-Core la 2.26 GHz. Capacitatea memoriei este de 16GB.

Vezi pretul si toate detaliile lui LG Nexus 5.

Este dotat bineinteles cu GPS fiind un model de inalta clasa dupa cum am spus. Versiunea de Android se observa ca este de ultima ora, acest lucru insemnand ca vei putea rula ultimele aplicatii aparute. Trebuie sa mai precizam, in acest scurt review, ca display-ul este fabricat cu tehnologie Corning Gorilla Glass 3 ceea ce-l face greu de zgariat.

lg nexus 5 cu 2 gb ram si Android 4-4 pret review pareri

LG Nexus 5 cu 2 GB RAM si Android 4-4 pret review pareri

Pe partea video amintim ca are camera din spate de 8 MP cu blitz, iar cea frontala de 1.3 MP. Din punct de vedere al conectivitatii are tot ce-i trebuie unui smartphone: bluetooth, wireless, GPRS, usb si alte porturi utile.

Descopera si alte modele de telefoane LG.

Bateria este destul de rezistenta avand o capacitate de 2300 mAh. Un punct forte al acestui telefon mobil este si greutatea redusa de doar 130 g, ceea ce-l face usor de folosit si purtat de catre oricine. Pe emag vei putea citi toate informatiile plus unele pareri utile de la alti clienti care deja l-au achizitionat.

In imaginile urmatoare poti accesa ofertele altor doua magazine: evomag si marketonline.

smartphone lg google nexus 5 16 gb specificatii

Smartphone LG Google Nexus 5 16 GB specificatii

lg nexus 5 4G cu ecran 4-95 inch full hd procesor quad core

LG Nexus 5 4G cu ecran 4-95 inch Full HD procesor Quad-Core

Linkuri sponsorizate