Masini de spalat vase incorporabile – usureaza-ti munca

Orice casa moderna trebuie sa fie dotata cu masini de spalat vase incorporabile care va vor face cu siguranta viata mult mai usoara. Alaturi de cuptoarele electrice si de combinele frigorifice performante, masinile de spalat vase alcatuiesc un grup comun de accesorii mai mult decat necesare in orice gospodarie. Atunci cand veniti de la munca probabil spalatul vaselor este ultimul lucru la care va ganditi. Tocmai de accea avantajul masinilor de spalat vase incorporabile este acela ca spala vasele singure, in mod automat, mai mult de atat au si functia de uscare. Astfel dumneavoastra veti avea mai mult timp pentru relaxare si alte activitati mai importante.

In ceea ce priveste consumul energetic majoritatea acestor articole se incadreaza in clasele energetice: A, A+, A++ si chiar A+++ cele mai sofisticate. La fel si eficienta de spalare si uscare este cuantificata in clase, iar cea care domina este tot A si in acest caz. Cele mai noi au si afisaj de tip led sau lcd, avand setari pentru mai multe tipuri de spalare de la 4 pana la 10 ca si numar de astfel de programe.

Vezi intreaga oferta de la emag unul dintre cele mai complexe magazine online.

Consumul de apa se intinde pe o plaja acceptabila, fiind undeva intre 6 si 16 litri/ciclu de spalare. De asemenea si capacitatea de spalare se regaseste in intervalul de 9 pana la 13 seturi. De obicei masinile de spalat incorporabile au un numar de 2 cosuri, iar materialul cuvei si al usii interioare este bineinteles inoxul.

masini de spalat vase incorporabile

Masini de spalat vase incorporabile

Va mai prezentam o serie de trasaturi importante, zicem noi, ale acestor articole electrocasnice:

  • Culoarea care predomina este albul, argintiul si inoxul.
  • Marcile de la care provin sunt cunoscute pentru performantele lor in domeniul electrocasnicelor: whirlpool, hotpoint, bosch, beko, electrolux, gorenje etc.
  • Functiile mai noi cu care sunt inzestrate cele mai bune masini de spalat sunt: oprire automata, pornire intarziata, aqua sensor, spalare la jumate, sistem aqua stop si tehnologia al 6-lea simt.

Afla preturile si vezi toate modelele incorporabile.

Linkuri sponsorizate