Oferte camere video auto de Black Friday cu tehnologie DVR

Un nou trend in randul posesorilor de masini este instalarea de camere video auto tip DVR care au capacitatea de a inregistra imagini din trafic in timp real sau pur si simplu de a oferi unele dovezi in caz de accident.

In acest an va avea loc in noiembrie evenimentul Black Friday, iar probabil cea mai bogata gama de camere auto DVR se gaseste in magazinul emag. Reducerile si promotiile cuprind oferte de la diverse brand-uri precum: Prestigio, iUni, Mio, Inew, Novatek, Allwinner, LingTong, DOD, Garmin, 2Drive, E-Boda sau Smailo.

buton-kujos-11

Ca si preturi acestea putem spune ca sunt destul de accesibile, mai ales daca sunt aplicate discount-uri importante cu aceasta ocazie. Cele mai intalnite se incadreaza in urmatoarele intervale: sub 100 lei, intre 100 – 200 lei, 200 – 500 lei (cele mai multe), 500 – 1000 lei si peste 1000 lei.

oferte camere video auto black friday

Oferte camere video auto Black Friday

Exista tot felul de camere video auto unele mai mult sau mai putin performante, avand caracteristici dintre cele mai variate care se reflecta direct in calitatea imaginilor obtinute. Daca e sa analizam rezolutia imaginii aceasta poate fi: tip HD, Full HD, Extreme HD sau chiar Super HD.

Uneori doriti sa filmati chiar si noaptea, de aceea o solutie ar fi sa optati pentru camerele cu Night Vision. Aceasta este doar una dintre functiile mai interesante. Altele ar mai fi: detectorul de miscare, G-sensor care are rolul de a stabiliza imaginea, posibilitatea de a se conecta prin wi-fi si daca are sau nu GPS.

buton-kujos-11

Alte caracteristici pe care le mai puteti lua in considerare ar mai fi: daca este single sau duala si ce unghi de filmare are. Black Friday este poate cea mai buna ocazie sa achizitionati camera auto DVR preferata si sa beneficiati de reducerile cele mai avantajoase din timpul anului.

Linkuri sponsorizate