Oferte frigidere side by side Black Friday

Daca doriti sa va dotati casa cu aparate electrocasnice performante, dar care sa arate si bine atunci puteti opta pentru frigiderele side by side. Acestea au doua usi cu un design superb, iar capacitatea acestora este una pe masura.

Avand in vedere ca nu sunt tocmai ieftine, credem ca cel mai bun moment din an in care puteti achizitiona un astfel de frigider este de Black Friday. Cu siguranta vor fi numeroase reduceri si promotii la diverse oferte pe emag in noiembrie.

Ca sa va faceti o idee despre ce preturi puteti gasi la asemenea aparate frigorifice va insiram cele mai intalnite valori: sub 3000 lei, 3000 – 4000 lei, 4000 – 5000 lei si peste 5000 lei (cele mai multe). Nu orice brand exceleaza la capitolul side by side, insa sunt cateva care au un renume deja in domeniu precum: Samsung, Haier, Sharp, Liebherr, Beko, LG, Hotpoint, Daewoo si Electrolux.

buton-kujos-11

O caracteristica esentiala la frigiderele din aceasta categorie este si capacitatea sau volumul net total pe care-l pot avea, acesta fiind destul de mare: intre 400 – 500 l si peste 500 l (majoritatea). Aici intra atat frigiderul cat si congelatorul. La un asemenea nivel de tehnologie bineinteles ca nu putea sa lipseasca sistemul de racire tip No Frost prezent atat la frigider cat si la congelator. Clasa de eficienta energetica este si ea importanta putand fi de tipul A, A+ (cele mai multe), A++ si A+++.

oferte frigidere side by side black friday

Oferte frigidere side by side Black Friday

O componenta care pe langa faptul ca este destul de utila pune in evidenta si design-ul atragator al unei asemenea combine frigorifice este si dispenserul de apa sau de gheata. Multe modele au usile reversibile, ceea ce nu poate fi decat un avantaj mai ales atunci cand spatiul disponibil din incapere este limitat.

Avand in vedere ca un frigider este ales si in functie de structura lui interna, specificam cate rafturi puteti gasi: 2 – 4 (majoritatea), 4 – 6, peste 6 si cate compartimente din congelator puteti gasi: 1 – 2 (majoritatea), 3 – 4, peste 5.

buton-kujos-11

Alte caracteristici interesante care sunt importante atunci cand doriti sa va alegeti cel mai bun frigider side by side ar mai fi: materialul din care este fabricat – recomandat fiind inoxul, daca are sistem de dezghetare frigider automat, ce culoare are – alb, argintiu sau negru, cate compresoare are 1 (majoritatea) sau 2 (cele mai voluminoase si mai puternice), precum si ce inaltime are – element esential pentru a sti daca se potriveste cu locul in care doriti sa-l amplasati: 170 – 190 cm (cele mai multe) sau peste 190 cm.

Linkuri sponsorizate