Promotie la laptopuri si ultrabook-uri Toshiba – 1000 lei reducere

Zilele acestea pe site-ul evomag veti gasi niste oferte promotionale foarte avantajoase, care constau in reduceri de 1000 lei la laptopurile si ultrabook-urile Toshiba din promotie. Este bine sa va grabiti deoarece discount-urile sunt limitate in timp.

Valabilitatea promotiei o puteti vedea intrand in site-ul evomag.

Pentru cei interesati de produsele Toshiba aflate in aceasta promotie putem specifica cateva caracteristici importante ale acestora:

  • Ca si modele amintim o parte dintre ele: din categoria ultrabook-uri avem Toshiba Satellite U920T, U840W, Portege Z830 etc, iar din categoria laptopuri amintim modelul Satellite P875. Mai sunt si alte produse aflate la reducere insa le veti putea descoperi pe toate direct pe site-ul magazinului mentionat anterior.
  • Acestea au in componenta procesoare de tipul Intel Core i3, i5 si chiar i7.
  • La categoria RAM stau foarte bine: de la 4 GB pana la cele de 8 GB mai performante.
  • Dimensiunile ecranelor se incadreaza in intervalul 12.5 inch si 17.3 inch, unele dintre ele avand si ecran tip touchscreen.
  • La partea de hard disk-uri pot avea de la 320 GB HDD pana la 1 TB cele mai tari. Mai amintim si de memoria SSD care poate fi de 32 GB sau de 128 GB la unele variante.
  • La nivel de acumulator, in promotie veti gasi laptopuri si ultrabook-uri care pot avea de la 3 pana la 8 celule in functie de modelul ales.

Un detaliu important ar mai fi ca majoritatea au instalat sistemul de operare Windows 7 sau 8.

Va invitam sa descoperiti toate articolele din promotie.

laptopuri si ultrabook-uri toshiba reducere

Laptopuri si ultrabook-uri Toshiba reducere

Linkuri sponsorizate