Promotie la routere wireless Linksys – pana la 15% reducere

Am revenit pe kujos cu prezentarea ultimelor reduceri aparute pe piata IT & C. Ne-a surprins o promotie zicem noi interesanta, care consta in reduceri de pana la 15% la routerele wireless Linksys. Aceasta este pusa la dispozitie de magazinul evomag.

Promotie este limitata, ca urmare va recomandam sa va grabiti pentru a prinde reducerile din timp. Pe site-ul magazinului veti vedea toate detaliile promotiei.

Va dam cateva date tehnice utile pentru cei care vor sa stie dinainte ce configuratii au aceste routere. Modelele Linksys pe care le gasiti la promotie sunt: E900, E1200, E2500, WRT160N si EA3500. Ca si porturi majoritatea au tipul LAN 4 x 10/100 si WAN 1 x 10/100, iar la viteza de transfer stau excelent aceasta invartindu-se in jurul valorii de 300 Mbps si chiar mai mult la cele cu pret mai ridicat. Modelul EA3500 beneficiaza de o viteza de transfer ridicata 300 + 450 Mbps, SpeedBoost, este Dualband si are port 1 x USB 2.0.

Modelul E900 din cate se observa este apreciat de cumparatori, acesta putand fi setat si cu diverse nivele de securitate gen WEP, WPA, Firewall si filtrare adrese. Instalarea routerului este de asemenea foarte usoara, iar raportul dintre pret si calitate este cat se poate de ok.

Va invitam sa descoperiti toate preturile si detaliile produselor.

router linksys wireless reducere

Router Linksys wireless reducere

Linkuri sponsorizate