Reduceri aspiratoare de Black Friday: cu sau fara sac si verticale

Trebuie sa recunoasteti ca a face curatenie in casa nu este tocmai o placere, insa cu ajutorul unor aspiratoare eficiente va puteti usura mult munca. In plus nu trebuie sa cheltuiti atat de mult daca le achizitionati pe parcursul zilei de Black Friday.

Preturile aspiratoarelor vor scadea mult cu aceasta ocazie, evenimentul petrecandu-se undeva in luna noiembrie in cadrul magazinului emag. Reducerile si ofertele vor cuprinde diverse tipuri de aspiratoare: de la cele cu sac, fara sac si verticale la cele cu spalare, cu filtrare prin apa, pentru geamuri, de mana, tip robot sau de curatat scame.

Preturile sunt si ele foarte importante, de multe ori decizia de achizitie depinzand de ele. Astfel le puteti gasi in jurul unor valori precum: sub 100 lei, 100 – 500 lei (majoritatea), 500 – 1000 lei, peste 1000 lei.

buton-kujos-11

Cu totii stim ca nu orice brand este la fel de bun in cazul unor anumite tipuri de electrocasnice. In cazul aspiratoarelor le putem specifica pe cele mai cautate si mai performante precum: Philips, Dirt Devil, Bosch, Electrolux, Karcher, Samsung, Rowenta, Gorenje, Fakir Hausgerate, Dyson, Miele si Vax.

Pentru ca atunci cand faceti curatenie trebuie sa acoperiti o suprafata cat mai mare in scurt timp, o caracteristica esentiala poate fi capacitatea de colectare care este de obicei: sub 1 l, 1 – 2.9 l, 3 – 6 l (majoritatea) si peste 6 l.

reduceri aspiratoare black friday

Reduceri aspiratoare Black Friday

Majoritatea produselor de pe acest segment se pot diferentia si in functie de tipul suprafetelor pe care le pot curata. Cele mai multe pot curata mai multe suprafete adica multi-suprafete, insa sunt unele modele care sunt destinate doar covoarelor, doar podelelor dure, geamurilor sau tapiteriei.

Aspirarea este de cele mai multe ori uscata, insa mai puteti gasi modele care o au umeda sau cu spalare. Puterea este iar un element de baza in alegerea unui aspirator care pune in evidenta eficienta aspirarii. Aceasta se incadreaza in valori precum: sub 800 W, 800 – 1000 W, 1001 – 1250 W, 1251 – 1500 W, 1501 – 1800 W si peste 1800 W.

buton-kujos-11

Alte caracteristici pe care tinem sa le mentionam si care va pot ghida in alegerea celui mai bun aspirator pentru dumneavoastra ar mai fi: eficienta energetica tip clasa A (majoritatea), B, C, D, E sau F si tipul de alimentare care poate fi la retea (cele mai multe) sau cu acumulator. Daca aveti cumva si animale de casa vi le recomandam pe cele care sunt dotate cu accesoriu pentru blana.

Linkuri sponsorizate