Reduceri Drone DJI Black Friday Phantom 3, 4, Inspire si alte brand-uri

Dupa cum puteti observa pe net sau la tv apar tot timpul tot felul de clipuri video filmate cu drone standard sau profesionale. Astfel de filmari sunt facute din unghiuri si de la distante care poate cu o camera obisnuita nu s-ar putea face.

In acest mod se pot surprinde imagini unice in timp ce faceti sport, vizitati anumite locuri sau vreti pur si simplu sa admirati natura. Tot mai multi oameni vor sa-si achizitioneze astfel de drone in scop personal sau pentru filmari profesionale. Evenimentul Black Friday din acest an poate fi ocazia perfecta pentru a va achizitiona drona preferata.

Reducerile si ofertele din Vinerea Reducerilor se aplica la numeroase produse si modele printre care amintim: DJI modelele Phantom 3, 4 sau Inspire, mini drone, dar si de la alte brand-uri precum Parrot, Walkera, Hubsan, JJRC, Evolio, AMEWI, iUni, Star sau Yuneec.

buton-kujos-11

Pretul acestora variaza destul de mult in functie de cat de performante sunt putand fi: sub 200 lei, 200 – 500 lei, 500 – 1000 lei, 1000 – 2000 lei, 2000 – 5000 lei si chiar peste 5000 lei. Camera cu care este dotata o astfel de drona poate avea o rezolutie video tip Full HD, 4K, HD sau doar VGA. Senzorul acesteia poate fi si el destul de performant pornind de la doar 2 Mpx sau 5 Mpx si ajungand pana la 12 Mpx, 13 Mpx, 14 sau chiar 16 Mpx.

reduceri drone black friday

Reduceri drone Black Friday

Magazinul emag va desfasura evenimentul Black Friday pe data de 18 noiembrie, asadar este bine sa va ganditi de pe acum ce model de drona veti dori sa va achizitionati. Speram ca reducerile vor fi pe masura si cat mai accesibile.

Distantele maxime la care pot opera asemenea aparate variaza destul de mult de exemplu: pana in 150 m, 150 – 300 m, peste 300 m si ajung chiar si pana la 5 km la modelele DJI Phantom 3 si 4 sau Inspire. Majoritatea sunt dotate cu sistem GPS de localizare care le ajuta in zbor. Memoria interna variaza de la 1, 4 la 8 GB.

buton-kujos-11

Conectivitatea este asigurata prin USB, Wi-Fi si Bluetooth. Sistemele de operare cu care pot fi compatibile sunt: Android si iOS. Speram ca de Black Friday 2016 sa gasiti reducerile si promotiile dorite la ofertele cu drone de pe emag.

Linkuri sponsorizate