Reduceri si oferte laptopuri Black Friday – marci de top

O categorie care se vinde foarte bine de-a lungul intregului an, dar mai ales de Black Friday este si cea care tine de laptopuri. Acum ca tehnologia din domeniul IT evolueaza tot mai mult au inceput sa apara tot mai multe tipuri de astfel de produse care au integrate componente de ultima ora.

Motivul pentru care se vand atat de bine de Black Friday este evident si anume faptul ca majoritatea modelelor beneficiaza de reduceri substantiale care au fost asteptate tot anul. Ofertele promotionale vor fi disponibile in luna noiembrie in cadrul magazinului emag. Vinerea Reducerilor este momentul ideal de a cauta laptopuri ieftine si bune care sa fie pe placul dumneavoastra.

Un prim criteriu care conteaza destul de mult in luarea unei decizii privind produsul cautat este cel legat de pret. De obicei un laptop se poate incadra in mai multe intervale de pret, insa cele mai intalnite sunt urmatoarele: sub 1000 lei, 1000 – 1500 lei, 1500 – 2000 lei, 2000 – 3000 lei (majoritatea), 3000 – 4000 lei, 4000 – 5000 lei si peste 5000 lei.

buton-kujos-11

Un alt element foarte important care isi pune de asemenea amprenta pe decizia cumparatorului este brand-ul caruia ii apartine aparatul respectiv. Dupa cum poate deja stiti, cele mai cunoscute brand-uri sunt: Lenovo, Asus, Dell, HP, Acer, Apple, Toshiba, Odys, Allview si Alienware.

Majoritatea oamenilor folosesc laptopul acasa pentru activitati obisnuite gen filme sau navigare online, insa unele persoane prefera sa le cumpere pentru munca de birou sau mai ales pentru jocuri. Tinand cont de aceste aspecte amintim urmatoarele tipuri de laptopuri: pentru acasa / birou, tip business, gaming, ultrabook si 2 in 1.

reduceri laptopuri black friday

Reduceri laptopuri Black Friday

Unele modele au chiar design convertibil sau detasabil, facandu-le sa semene cu niste tablete sau sa-si poata roti displayul. Cei mai cunoscuti producatori de procesoare sunt AMD si Intel, iar cele mai intalnite tipuri de procesoare sunt: Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, Intel Xeon, Intel Core M, Intel Pentium, Intel Pentium Dual Core, Intel Pentium Quad-Core, Intel Celeron Dual Core, Intel Celeron Quad Core, Intel Atom si AMD Quad-Core.

Capacitatea memoriei RAM ajunge in ziua de azi la niste unitati destul de impresionante mai ales daca vorbim de laptopuri si nu de desktopuri. Astfel puteti intalni de la 2 GB, 4 GB (cele mai multe), 6 GB si 8 GB (mai performante) pana la 12 GB, 16 GB si in unele cazuri chiar peste 16 GB.

Pentru cei interesati de jocuri sau grafica mentionam ca memoria video poate fi de 2 tipuri dedicata sau integrata, iar chipset-ul video poate fi de la AMD, Intel (cele mai multe) si nVidia.

buton-kujos-11

Diagonala display-ului de tip LCD LED sau touchscreen se masoara in inch si poate avea mai multe valori precum: sub 12, 12 – 14.9, 15 – 17 (cele mai multe) si peste 17 inch. Rezolutiile ecranului si a imaginii ajuta la obtinerea unor imagini clare si apropiate de realitate, iar cele mai intalnite valori sunt: 1366 x 768 px, 1920 x 1080 px, 2304 x 1440 px, 2560 x 1440 px si pana la 3840 x 2160 px.

Stocarea informatiilor se face pe hard diskuri performante care pot fi de tip HDD, mai nou SSD, SSHD sau chiar eMMC. Ca si capacitate de stocare pe acestea putem vorbi de unitati din ce in ce mai mari care pot varia pana la 499 GB, intre 500 – 749 GB, 750 – 1024 GB si peste 1 TB la modelele de top. Nu va mai fi o problema ca nu veti avea indeajuns spatiu pentru fisierele, pozele, jocurile sau filmele preferate.

Unele laptopuri sunt livrate cu sisteme de operare incluse, ceea ce poate fi un avantaj pentru clientii care vor sa primeasca un produs gata de folosire. In ultimii ani cele mai intalnite sisteme de operare care pot fi intalnite sunt: Windows 10 (cele mai multe), Window 8.1, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Linux, Free Dos sau Android.

Promotii laptopuri Black Friday >> detalii si preturi

Daca ne referim la greutatea laptopurilor majoritatea o au intre 1 – 2 kg, dar sunt si modele mai mari cu greutatea cuprinsa intre valori precum 2.1 – 2.5 kg, 2.6 – 3 kg si uneori peste 3.1 kg. Autonomia este foarte importanta mai ales pentru persoanele care apreciaza mobilitatea unui astfel de aparat. Din acest motiv bateria joaca un rol foarte important, aceasta putand avea pana in 6 celule (cele mai multe), intre 6 – 8 celule si peste 8 celule.

Ar mai fi multe caracteristici de analizat sau accesorii care se regasesc in dotarea lor, insa noi va mai precizam doar cateva dintre acestea: ce tine de conectivitate 3G, 4G, porturi USB 2.0, USB 3.0, conectivitate HDMI pentru tv, Card reader, Bluetooth, tastatura numerica pentru o usurinta mai mare in scris, tastatura iluminata pentru cei care lucreaza sau se joaca pe timp de noapte si bineinteles camera web atat de utila cand vreti sa conversati si sa va vedeti cu cineva online.

Linkuri sponsorizate