Reduceri televizoare Black Friday – led, smart tv, 4k

Una dintre cele mai bune ocazii ca sa va achizitionati televizorul preferat anul acesta este ziua de Black Friday. In acest an reducerile cele mai mari vor avea loc in noiembrie daca ne referim la magazinul emag.

Si in acest an ofertele promotionale vor cuprinde cam toate tipurile de televizoare incepand de la cele mai ieftine pana la cele mai performante. Ca sa va faceti o idee legata de preturile pe care le puteti gasi va specificam intervalele acestora: intre 200 – 500 lei, 500 – 1500 lei (majoritatea), 1500 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si peste 5000 lei.

buton-kujos-11

Pentru ca stim ca de Black Friday se cauta de obicei televizoarele cu tehnologie de ultima ora de la brand-uri celebre, va recomandam urmatoarele marci despre care stim ca se pot lauda cu functii de top: Samsung, LG, Sony, Philips, Star-Light, Panasonic, Horizon, Wellington, Sharp, UTOK, Loewe, Grundig, Orion sau Toshiba.

reduceri televizoare black friday

Reduceri televizoare Black Friday

Credem ca anul asta se vor vinde bine in special televizoarele cu rezolutie Ultra HD / 4K, urmate de cele Full HD si de cele mai putin performante tip High Definition. Bineinteles ca dupa tipul televizorului se va pune accent pe cele Smart TV, urmate de cele Smart TV 3D sau cele Non Smart TV. Tehnologia de display cea mai folosita este cea pe baza de LED sau mai nou OLED.

buton-kujos-11

Daca tot vreti sa va luati un aparat performant atunci este recomandat ca acesta sa aiba conexiune la retea tip Wi-Fi Integrat sau sa fie Wi-Fi Ready. Un alt element de baza este diagonala televizorului de care este bine sa tineti cont daca doriti sa vizionati emisiunile preferate cu placere si confortabil. Cele mai intalnite diagonale sunt: sub 80 cm, 80 – 81 cm, 82 – 110 cm, intre 111 – 152 cm si cele peste 152 cm.

Linkuri sponsorizate