Samsung Galaxy Note 3 – performanta la un pret accesibil

Performanta si tehnologia de ultima ora sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale noului Samsung Galaxy Note 3 cunoscut si sub denumirea de N9005. Pretul la care poate fi gasit in magazine este unul foarte accesibil, iar pe emag sigur veti gasi cea mai buna oferta, uneori fiind chiar si la reducere.

Galaxy Note 3 este un adevarat smartphone – computer deoarece are niste particularitati de invidiat pentru dimensiunile sale. In primul rand se remarca procesorul Quad-core Krait 400 la 2.3 GHz, care impreuna cu memoria de 3 GB RAM il face extrem de rapid in rularea aplicatiilor. Apoi, un alt aspect care iese in evidenta este ecranul generos de 5.7 inch de tipul Super Amoled Capacitive touchscreen.

Alte specificatii importante ar mai fi: memoria flash de 32 GB, camera din spate foarte performanta de 13 Mp, Wi-fi ultrarapid, 3G si 4G, precum si cel mai nou sistem de operare Android 4.3. Culorile disponibile sunt negru si alb.

Bineinteles ca pe partea de aplicatii vine si cu alte noutati foarte utile precum: Action Memo, Scrapbook, S Finder sau Direct Pen Input. Exista si alte aplicatii sau functii speciale pe care le veti putea descoperi mai pe larg in pagina magazinului. Dimensiunile noului telefon de la Samsung sunt: 151.2 x 79.2 x 8.3 (mm), cu o greutate de 168 grame, iar bateria este una standard Li-Ion cu o capacitate de 3200 mAh.

samsung galaxy note 3 pret

Samsung Galaxy Note 3 pret

Linkuri sponsorizate