Smartwatch-uri – oferte de Black Friday la reducere

Exista numeroase accesorii care sunt dotate cu ultimele tehnologii din domeniul IT&C, insa cele care uimesc cu adevarat sunt smartwatch-urile. Acestea au incorporate tehnologii de ultima ora de tip wi-fi, bluetooth si tot felul de functii care le permit sa se sincronizeze cu telefonul dumneavoastra.

Nu sunt tocmai ieftine si tocmai de aceea evenimentele gen Black Friday sunt ocazia cea mai buna sa va cumparati smartwatch-ul mult dorit. Acest eveniment se va desfasura in noiembrie, cand in magazinul emag veti putea gasi numeroase reduceri si oferte promotionale la cele mai dorite ceasuri.

buton-kujos-11

Preturile variaza destul de mult pe acest segment, avand in vedere calitatea, functiile si performantele lor. Astfel putem avea preturi: intre 50 – 100 lei, 100 – 200 lei, 200 – 500 lei (majoritatea), 500 – 1000 lei, 1000 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si chiar peste 5000 lei.

Daca tot este Black Friday va recomandam sa urmariti ofertele de la cele mai bune brand-uri precum: Apple, iUni, Fitbit, Vector, Trust, Martian, Garmin, Huawei, Samsung sau LG. Nu veti da gres niciodata daca veti purta un asemenea accesoriu pe mana.

smartwatch-uri oferte black friday

Smartwatch-uri oferte Black Friday

Ca sa va faceti o idee cam ce fel de smartwatch-uri se vand cel mai bine si care sunt cele mai performante modele vi le enumeram pe cele mai apreciate: Samsung Gear S2, Huawei Watch W1 cu curea din piele sau metalica si in culori precum negru sau argintiu, Apple Watch in diverse nuante, Vector Meridian sau Vector Luna argintiu, negru si maro, Garmin Vivoactive pentru cei sportivi, Fitness Fitbit Blaze, LG Urban 2 si modelele bestseller Poseidon EISEN, Poseidon Heartbeat A9, Poseidon 360 Ultrasmart sau Poseidon WiPS.

buton-kujos-11

Pentru a vedea detaliile si caracteristicile fiecarui ceas in parte va invitam sa intrati pe emag si sa le analizati cu atentie. Veti ramane uimiti de ceea ce puteti face cu ele. In articolele viitoare va vom prezenta review-uri in amanunt despre unele dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piata.

Linkuri sponsorizate