Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo – review, pret, pareri

Incepem seria review-urilor la tablete cu modelul Allview Alldro 3 Speed Duo. Aceasta tableta este fabricata de o firma romaneasca Allview si putem spune ca este una dintre cele mai bune din segmentul ei de pe piata. Ca si pret putem afirma ca este destul de ieftina. Pentru a vedea preturile exacte va recomandam sa intrati in paginile magazinului emag. Dupa cum ziceam vom incerca sa ne expunem parerile noastre vizavi de acest gadget.

Pentru inceput ne referim la inima tabletei si anume procesorul acesteia, care este unul foarte bine cotat de specialisti, fiind din gama Dual Core Cortex A9 la 1,5 GHz. Acesta are performante ridicate asigurand o functionare fara intreruperi in rularea aplicatiilor si in timpul navigarii online. Va fi astfel asigurata rularea mai multor aplicatii in acelasi timp si cu timpi rapizi de raspuns. De ce are nevoie un procesor si restul ansamblului tabletei ca sa poata rula? Bineinteles ca de un soft de baza si anume sistemul de operare care sa se potriveasca cu cele mai noi programe si sa fie si compatibil. Allview Alldro 3 Speed Duo are la baza sistemul Android, permitandu-i instalarea a multor aplicatii utile pe care le puteti gasi pe siteurile de specialitate.

Vedeti toate ofertele de tablete Allview.

Aspectul fizic este unul ok avand colturile rotunjite, marginea neagra si spatele cu o carcasa din aluminiu de culoare gri deschis. Arata destul de compacta fiind prinsa bine de ecran. Are si difuzoare stereo amplasate pe partea din spate, iar butonul de pornire este pozitionat mai spre marginea superioara. Se simte foarte bine in maini si utilizarea nu este impiedicata de vreun buton pus aiurea. Din fabricatie vine si cu o folie menita sa protejeze ecranul, pe care o puteti lasa sau nu atunci cand o folositi.

tableta allview alldro 3 speed duo pret

Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo pret

Daca tot suntem la aspectul fizic, vom prezenta dimensiunile tabletei Alldro 3 Speed Duo si greutatea acesteia:

 • Dimensiunile sunt 24.2x19x1
 • Greutatea este undeva la 608 grame.

Aceste particularitati o fac sa fie foarte portabila si usor de tinut in maini chiar si de catre cei mai mici.

Vom continua review-ul cu prezentarea capacitatilor display-ului. Acesta este de tip LCD si are incorporat sistemul IPS HD care il face sa suporte formatul HD la rularea clipurilor video. Dimensiunea ecranului este de 9.7 inch, iar ca si format suporta 4:3, la o rezolutie de 1024×768. Unghiul de vizibilitate este unul chiar foarte bun mergand si pana aproape de 180 de grade. Ca orice tableta display-ul este unul capacitiv, multitouch, iar tehnologia IPS folosita contribuie la calitatea ridicata a imaginilor afisate si a culorilor, in cel mai mic detaliu.

Daca tot suntem la partea foto – video, tableta Allview Alldro 3 Speed Duo este dotata cu 2 camere foto fiecare avand 2 MP. Veti putea face astfel poze de fiecare data cand simtiti nevoie si mai mult, cu aplicatia PS Touch, le veti putea chiar edita dupa bunul plac. Aceasta editare a pozelor va permite sa schimbati fundalul, sa modificati culorile, sa decupati din poza etc.

Fanii jocurilor dedicate tabletelor pot instala si cele de tip 3D sau altele mai noi putandu-se bucura de grafica avansata pe care o poate suporta tableta de fata. Daca dispuneti de un televizor cu HDMI, folosind un cablu special va puteti juca sau puteti vedea imaginile de pe tableta direct pe tv.

Cand veti dori sa stocati diverse informatii, programe, poze sau filme o veti putea face cu usurinta deoarece memoria flash cu care este inzestrata tableta Allview este de 16 GB, destul de mult pentru o tableta mai ales romaneasca. Veti avea astfel destul spatiu pentru toate informatiile voastre. In plus aceasta se poate extinde pana la 48GB cu ajutorul unui card microSD de 32 GB. Vorbind despre memorie, trebuie sa amintim si de memoria RAM care este una de 1 GB DDR3, ceea ce faciliteaza utilizarea simultana, fara intreruperi, a programelor, jocurilor si clipurilor preferate.

Daca veti cauta pe net rezultatele testului benchmark veti constata ca tableta sta destul de bine, aflandu-se printre primele de pe piata, desi o putem incadra in randul tabletelor ieftine avand un pret mai mult decat accesibil pentru cine si-o doreste.

Mai amintim cateva particularitati importante ale tabletei Allview Alldro 3 Speed Duo:

 • Suporta Wi-Fi, Wireless.
 • Bateria este de 5900 mAh, durata de folosire pana la 4 – 5 ore.
 • Dotata cu porturi micro USB 2.0, audio, jack de 3.5 mm, sloturi card microSD.
 • Manual de utilizare si in limba romana.
 • Suporta formate ca: E-book pentru cei care vor sa citeasca carti, txt, pdf, jpg, gif, png, bmp, video bineinteles etc.
 • Placa video Mali 400 Dual Core care functioneaza perfect in combinatie cu procesorul Cortex A9 de 1.5 GHz.
 • Solutie de antivirus de la Bitdefender Security mobile special pentru tableta Allview.
 • Dedicata atat segmentului de utilizatori business dar si celor de tip consumer axat mai mult pe home office si entertainment.
 • Garantia se poate verifica cu exactitate pe siteurile magazinelor ce o pun la dispozitie, dar din cate am observat este undeva la 2 ani.

In concluzie, putem afirma faptul ca tableta Allview Alldro 3 Speed Duo, spre surprinderea multora este una chiar foarte buna, cu caracteristici extraordinare, care se ridica la rangul multor tablete chiar mai scumpe, uneori chiar depasindu-le. Mai jos aveti si un filmulet de prezentare a acesteia.

Linkuri sponsorizate