Tableta buna

Vrei sa stii care este cea mai buna tableta?

Raspunsul este unul destul de subiectiv si nu tocmai usor de dat, deoarece fiecare are ceva special si, practic, depinde de tine ce asteptari ai de la ele. Utilizarea tabletelor a inceput sa ia amploare in zilele noastre venind ca o avalansa peste lumea computerelor.

Ultimul trend e sa ai o tableta buna care poate fi utilizata pentru numeroase aplicatii cum ar fi:

  • Sa navighezi pe net. Sa accesezi emailul.
  • Video chat, sa capturezi imagini si sa filmezi in timp ce te deplasezi. Sa vizualizezi continut media: filme, muzica, jocuri.

Bineinteles ca mai sunt si alte motive pentru care ar trebui sa ai o asemenea bijuterie, iar printre cele mai interesante sunt si faptul ca au touchscreen si ca sunt ultraportabile (fata de un laptop sau PC obisnuit) fiind foarte usoare si de dimensiuni mici. Toate aceste caracteristici le fac atat de iubite.

Pentru a sti care tableta este mai buna in cazul tau gandeste-te la ce-ti trebuie si la ce o vei folosi. Unele au capacitati grafice si de entertainment deosebite, avand o rezolutie mare a ecranului si fiind astfel bune la aplicatii video. Altele iti ofera mai multe performante gen office, viata lunga a bateriei si conectivitate la internet foarte buna.

Puteti vedea in pozele urmatoare doua exemple de tablete noi pe piata si care putem spune cu incredere ca raspund celor mai exigente cerinte.

noul ipad

Noul iPad

samsung galaxy tab 2

Samsung Galaxy Tab 2

Linkuri sponsorizate