Tableta Fujitsu Stylistic M532 acum la un pret mic redus cu -41%

Iata inca o oportunitate de luat in seama de cei care isi doresc o tableta performanta la un pret foarte bun. Evomag va pune la dispozitie Fujitsu Stylistic M532 care are acum un pret promotional redus cu -41%. E chiar ok putem spune avand in vedere ca este o tableta ultra-subtire de 8.6 mm grosime, extrem de usoara avand doar 560 grame si dotata cu un ecran generos de 10.1 inch.

Valabilitatea promotiei o puteti vedea in pagina magazinului. Mai precizam faptul ca tableta Fujitsu M532 este alegerea optima pentru cei care isi doresc mobilitate absoluta si performanta maxima in rularea aplicatiilor office sau multimedia.

Mai precizam cateva caracteristici esentiale ale acesteia: are un procesor rapid cu 4 nuclee Quad-Core ARM Cortex A9 1.4 GHz, sistem de operare Android, memorie flash de 32 GB, Wi-fi, 3G si RAM-ul de 1024 MB. Pentru cei interesati de capacitatea camerei secundare aceasta are 8 MP, iar cea frontala are 2 MP. Mai sunt si alte specificatii importante precum conectivitatea Bluetooth, prin USB, date despre difuzoarele stereo sau tipul bateriei, insa va lasam pe voi sa le descoperiti mai in amanunt in pagina promotiei.

tableta fujitsu stylistic m532

Tableta Fujitsu Stylistic M532

Linkuri sponsorizate