Tableta ICOO D50 de 7 inch, cu 512 Mb RAM – pret doar 249 lei

Suntem siguri ca vreti sa stiti daca exista oare tablete mai ieftine, accesibile si care sa aiba performante destul de bune. In acest articol va vom prezenta exact o astfel de tableta, mai precis modelul ICOO D50 pe alb. In acest moment, in magazinul azerty, aceasta are pretul de doar 249 lei, ceea ce fata de alte tablete este super ieftina.

Ce caracteristici are o astfel de tableta? Pentru inceput amintim ecranul de 7 inch care este capacitiv multitouch si are o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Marimea acestuia este una mai mult decat suficienta mai ales la un asemenea pret. Daca ne concentram tot pe aspectul exterior mai specificam faptul ca modelul de fata este alb, are difuzoarele si microfonul incorporate si are slot card de memorie tip MicroSD cu capacitatea de maxim 32 GB.

Alte porturi prezente ar mai fi cele de USB mini si Jack de 3.5 mm. Conectivitatea tabletei ICOO D50 este pusa in evidenta de functia WLAN 802.11 b/g/n. Componenta centrala a acestui gadget este procesorul cu 1 nucleu ALLwinner A13 Cortex A8 care ruleaza la frecventa de 1GHz si este sustinut de cei 512 Mb RAM zicem noi suficienti pentru rularea aplicatiilor si jocurilor dorite. Sistemul Android 4.0 este cel care sustine partea de software a tabletei, facand-o compatibila cu cele mai multe soft-uri de pe piata.

Bateria are capacitatea de 3000 mAh si este pe baza de Li-ion. Memoria flash de 4 GB asigura stocarea informatiei si fisierelor dumneavoastra, aceasta putand fi extinsa cu cardul microSD amintit anterior. Pe partea de video mai putem preciza faptul ca suporta formatul de 16:9, iar in ceea ce priveste performantele camerei frontale acestea se incadreaza in cei 0.3 Mp din specificatiile tehnice.

Intrati pe azerty si profitati de pretul promotional de doar 249 lei. Valabilitatea acestuia o veti putea vedea, bineinteles, in site-ul magazinului.

tableta icoo d50 pret

Tableta ICOO D50 pret

Linkuri sponsorizate