Tableta Toshiba Encore WT8-A-102 de 8 inch – pret mai mic cu -520 lei

O tableta puternica care ruleaza pe un sistem de operare Windows 8.1 este si Toshiba Encore WT8-A-102 cu ecran de 8 inch si RAM de 2 GB. In aceasta perioada pana pe 20 ianuarie 2014 este accesibila pe emag la un pret mai mic cu -520 lei fata de cel initial. Este o ocazie excelenta pentru a va achizitiona o tableta la fel de buna ca un laptop aproape.

Inima tabletei este reprezentata de procesorul Intel Atom versiunea Z3740D la 1.33 GHz, unul cu multe atuuri zicem noi. Capacitatea harddiskului este de 32 GB, are conectivitate Wi-fi, GPS si Bluetooth ceea ce o face operationala in orice situatie posibila.

Viteza de rulare a programelor este una superioara facand fata cu brio aplicatiilor de tip office sau multi-media. Sunetul redat este sustinut de niste difuzoare stereo de o inalta fidelitate, iar camerele video sunt exact de ce aveti nevoie: cea din spate de 8 MP, iar cea frontala de 2 MP.

Autonomia bateriei este chiar ridicata fiind compusa din 2 celule. Conform specificatiilor rezista pana la 50 ore de redare audio si 7 ore de redare video. Greutatea este inca un aspect care v-ar putea interesa, aceasta fiind de 445 g.

Vedeti aici toate detaliile tehnice si pretul exact al tabletei Toshiba care face subiectul acestui articol.

tableta toshiba encore wt8 a 102 de 8 inch si 2gb ram la pret redus

Tableta Toshiba Encore WT8-A-102 de 8 inch si 2GB RAM la pret redus

Linkuri sponsorizate