Televizoare LG Ultra HD de tip 4K prezente in topul vanzarilor

Tehnologiile din domeniul televizoarelor au ajuns la un nivel destul de ridicat mai ales in ceea ce priveste calitatea imaginii si functiile de tip Smart TV. Daca tot vorbim de imagine ne-am gandit sa va prezentam cateva detalii despre televizoarele marca LG de tip Ultra HD / 4K.

Acestea au inceput sa fie tot mai cautate pe piata din Romania datorita fiabilitatii si caracteristicilor tehnice de top pe care le au. Tehnologia 4K a cunoscut o dezvoltare impresionanta in cadrul televizoarelor LG asigurandu-le o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD cu care ne-am obisnuit deja.

Mai exact ecranul unui astfel de TV are o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, fapt care ajuta la obtinerea unei calitati perfecte a imaginii redate pana in cele mai mici detalii. Functiile dezvoltate de LG se indreapta atat asupra perfectionarii acestei tehnologii cat si asupra functiilor de tip Smart TV sau a sistemului de operare.

Televizoare LG Ultra HD >> detalii, preturi si caracteristici

In acest sens amintim cateva dintre particularitatile pe care le puteti intalni la unele modele Ultra HD: 4K Upscaler care are rolul de a imbunatatii imaginile care provin de la filme, transmisiuni tv si din alte surse, sistemul de operare folosit este webOS care transforma orice experienta de tip Smart TV intr-una placuta alaturi de functia Launcher. In acest mod veti beneficia de o navigare eficienta si usoara prin canalele tv si celelalte programe disponibile.

televizoare lg ultra hd

Televizoare LG Ultra HD

Alte caracteristici importante pe care le mai amintim sunt: prezenta porturilor HDMI si USB, ecranul tip Ultra Slim care le ofera, in cazul unor modele, un aspect elegant, precum si functia Ultra Surround care va ofera o experienta audio surprinzatoare.

Televizoare LG 4K >> detalii cu cele mai vandute modele

In cadrul magazinului emag veti gasi zeci de modele de diagonale diferite la preturi accesibile, multe dintre ele beneficiind de reduceri periodice. Printre cele mai vandute televizoare LG Ultra HD / 4K sunt: 43UF6407 de 108 cm, 49UF6407 de 123 cm, 49UF7787 de 123 cm, 43UF7787 de 109 cm si 40UF7787 de 101 cm.

Linkuri sponsorizate