Televizor LG 42LA641S led, 3D de 106 cm mai putin cu -300 lei

LG + led + 3D + Smart TV egal combinatia perfecta care se regaseste in televizorul LG 42LA641S prezent in oferta evomag zilele acestea. Pentru ca tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult majoritatea brand-urilor au inceput sa lanseze noi modele de top la preturi foarte accesibile. Dupa cum vedeti promotia de fata consta intr-o reducere cu -300 lei la acest tv cu diagonala de 106 cm Full HD.

Durata promotiei o veti putea vedea exact pe site-ul magazinului evomag.

Continuam prezentarea cu cateva detalii tehnice asa cum v-am obisnuit si cu noutatile inedite pe care le regasiti la acest tip de LG. Meniul gen Smart Home permite organizarea si personalizarea acestuia dupa placul fiecaruia pentru a va facilita accesul la cele mai uzuale functii. Veti naviga astfel mult mai usor si mai rapid.

Daca nu aveti timp sa urmariti un anumit program il puteti inregistra dupa care sa il urmariti mai tarziu, de asemenea televizorul se poate programa in acest sens. Toate aceste functii sunt disponibile datorita tehnologiei LG Time Machine.

De asemenea puteti explora universul 3D World cu imagini si videoclipuri in acest format. Cu ajutorul Smart Share puteti sa distribuiti continut la multiple dispozitive compatibile precum computerul sau telefonul.

De retinut este ca oferta contine si ochelari 3D performanti si usor de folosit. Despre claritatea imaginilor si a sunetului, precum si despre inovatiile aduse de acest dispozitiv ultramodern puteti citi in pagina cu detalii din magazin.

televizor lg 42la641s smart tv 3d 106 cm pret

Televizor LG 42LA641S Smart TV 3D 106 cm pret

Linkuri sponsorizate