Televizor Samsung 46F8000 Smart TV, 3D si Led redus cu -1000 lei

Reducerile de pe emag continua, iar azi va vom mai prezenta o oferta de neratat de data aceasta la televizoare. Intre 14 si 20 ianuarie 2014 puteti profita de promotia la televizorul Samsung 46F8000 Smart TV care consta intr-un pret redus cu -1000 lei. Este o reducere importanta deoarece pretul acestui tv este unul pe masura functiilor sale de top.

Pe langa faptul ca este un Smart TV, acest model de la Samsung are la baza tehnologie 3D numai buna pentru diagonala sa de 116 cm si calitatea Full HD a ecranului. In orice incapere va face senzatie din momentul in care va functiona. Poate partea cea mai tare la acest tv este design-ul minimalist care pune in prim plan imaginea cat mai clara prin marginile foarte subtiri ale ecranului, culoarea argintie si suportul futurist care-l sustine.

Pe langa caracteristicile tehnice de invidiat ale acestui tv mai amintim metoda avansata de control pe baza de recunoastere a comenzilor vocale. Interesant nu-i asa? Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre pret si alte specificatii intrati in pagina de prezentare de aici si explorati-l in intregime.

televizor samsung 46f8000 smart tv full hd 116 cm pret

Televizor Samsung 46F8000 Smart TV Full HD 116 cm pret

Linkuri sponsorizate