Televizor Samsung 48JU6000 – un Smart TV de 121 cm foarte cautat

Sunt unele modele de televizoare despre care putem spune ca sunt best seller in categoria din care fac parte, unul dintre acestea fiind si Samsung 48JU6000. Acesta este unul dintre cele mai vandute produse de tip Smart TV din acest an.

Dupa cum se stie in ultimul timp televizoarele tip led au fost mult imbunatatite cu ajutorul unei noi tehnologii de tip 4K cu rezolutie Ultra HD. Modelul despre care vorbim in acest articol se incadreaza pe aceasta linie, avand o rezolutie de 4 ori mai buna decat cea tip Full HD. La o diagonala de 121 cm aveti posibilitatea sa vizionati niste imagini cu detalii care ating perfectiunea, culorile fiind superbe chiar apropiate de realitate.

Samsung 48JU6000 este un televizor dotat cu un procesor puternic Samsung Octa Core cu ajutorul caruia se pot efectua diverse operatiuni chiar in timp ce urmariti programul preferat. Dispozitivul Smart hub usureaza accesul la diverse programe prin bara de meniu.

buton-kujos-12

Una dintre functiile indragite de cumparatori este cea de sincronizare a televizorului cu telefonul mobil, cunoscuta si sub numele de Samsung Easy Sharing. Transferul de date se poate face astfel reciproc. Daca de exemplu urmariti un videoclip sau un film pe telefon si doriti sa-l transferati pe tv, veti putea face acest lucru folosind functia respectiva.

Inainte de a va prezenta detaliile tehnice mai specificam faptul ca acest model de televizor poate fi folosit ca o agenda personala si ca este dotat cu tot felul de aplicatii smart cum ar fi: cea culinara, pentru sporturi, de fitness sau pentru jocuri.

televizor samsung 48ju6000

Televizor Samsung 48JU6000

Va mai prezentam pe scurt cele mai importante caracteristici si particularitati ale acestui tv. Pe partea de sunet are functii precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, HD Audio si are iesiri de sunet de 2 x 10 W.

Tehnologia 4K si-a pus amprenta asupra acestui produs prin rezolutia puternica de 3840 x 2160 pixeli, aspectul imaginii de 16:9 si prin functiile: UHD Upscaling pentru imbunatatirea imaginii indiferent de sursa, Mega Contrast, Ultra Clear Panel sau Wide Color Enhancer. Alte aplicatii ar fi cea de Web Browser si cea de sincronizare TV to Mobile Mirroring.

buton-kujos-12

Practic este un smart tv in toata puterea cuvantului, avand player multimedia integrat, wi-fi integrat, functia de Auto Channel Search precum si modul Game. Din punct de vedere al conectivitatii amintim cele 2 intrari USB 2.0, cele 3 porturi HDMI si slot-ul CI+ atat de util celor abonati la televiziunea digitala.

Alte tipuri de televizoare Samsung >> detalii modele

Pentru cei interesati de dimensiuni si greutate amintim dimensiunile si greutatea acestuia: 1087.1 x 630.9 x 63.3 mm fara stand si greutatea de 11.3 kg. Credem ca poate fi amplasat in orice camera de dimensiuni medii sau in living, putand fi transportat cu usurinta.

Linkuri sponsorizate