Televizor Samsung UE46F6500 cu 750 lei mai putin

In acest articol este prezentata o oferta de neratat la televizorul Samsung modelul UE46F6500 care acum este oferit spre vanzare de clickshop la un pret cu 750 lei mai putin. O asemenea ocazie este destul de rara, deci grabiti-va pentru a o prinde cat mai este inca valabila.

Toate detaliile promotiei si valabilitatea acesteia le puteti vedea in magazin prin accesarea imaginii de prezentare din acest articol. Ar fi pacat sa nu profitati acum si sa nu va achizitionati o asemenea piesa superperformanta.

Televizorul de fata face parte din seria 6 de la Samsung si este dotat cu cele mai avansate functii din domeniu la ora actuala. In primul rand trebuie subliniat faptul ca poseda tehnologie Edge led tv, 3d si smart tv. De asemenea este inzestrat cu cateva functii de invidiat si anume: functia Smart hub de clasificare a informatiilor si cea de Clear Motion Rate care are rolul de a lumina panoul de fundal pentru a reda astfel o grafica foarte clara.

televizor samsung ue46f6 led 3d smart tv

Televizor Samsung UE46f6 led 3d smart tv

Bineinteles ca fiind un smart tv trebuie sa amintim si faptul ca este compatibil wi fi si poseda web browser pentru internet. Va mai insiram cateva caracteristici importante:

  • Rezolutia este Full HD de 1920 x 1080p ceea ce-l face sa redea niste imagini deosebit de clare.
  • Diagonala este una generoasa de 116 cm, fiind potrivita oricaror incaperi din casa dumneavoastra.
  • Are in configuratie un procesor dual core pentru rapiditatea procesarii informatiilor.
  • Sunetul este sustinut de sistemul 3d sound al difuzoarelor de inalta fidelitate.
  • Ca si conexiuni amintim pe cele hdmi, usb, scart si lan.
  • Pentru cei interesati de eficienta energetica mentionam ca acest televizor face parte din clasa A+.
  • Greutatea este una acceptabila in jur de 9 kg.

Va recomandam sa aruncati o privire asupra tuturor detaliilor si sa analizati aceasta oferta promotionala a modelului Samsung UE46F6500.

Linkuri sponsorizate