Vonino Ego QS – un dual sim de luat in seama la un pret ok

Celor care sunt in cautarea unui telefon mobil de tip dual sim si care sa nu aiba un pret exagerat in raport cu performantele sale reale le recomandam smartphone-ul Vonino Ego QS. Nu stiu cati dintre voi ati auzit de aceasta firma insa din cate am cautat si observat majoritatea celor care au cumparat un telefon de acest gen s-au declarat multumiti si chiar surprinsi de calitatile sale excelente. Asta ne face sa spunem ca nu conteaza neaparat renumele brand-ului daca ne dorim calitate la un pret bun.

In primul rand remarcam aspectul sau destul de dragut. Are culoarea neagra, ecranul este unul generos, nici prea mic nici exagerat de mare avand 4.5 inch. O asemenea dimensiune il face usor de folosit atat de femei cat si de barbati. Camera din spate are 8 MP si este doar putin iesita in afara, insa se incadreaza chiar ok in restul carcasei. Materialul este plastic de o calitate buna. Oricum nu trebuie trantit pentru a-l testa. 🙂

In partea dreapta pe margini are 3 butoane dintre care 2 sunt pentru volum iar cel din mijloc are rol de pauza in ascultarea melodiilor etc. Chinezii de la Vonino au creat telefonul Ego QS tocmai pentru a oferi aceleasi specificatii prezente si la alte telefoane mai cunoscute gen Samsung, LG etc dar la un pret mai accesibil. Poate are pretul cel mai bun raportat la ceea ce ofera prin caracteristicile sale.

Vedeti pretul si detaliile complete aici.

Bateria de 1800 mAh rezista destul de mult, cam 2 zile in ritm de folosire normal si o zi daca il utilizati cu mai multe aplicatii, wireless, etc. Sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean o versiune chiar recenta lansata de cei de la Google. Design-ul meniului este destul de interesant putin mai deosebit fata de cele cu care v-ati obisnuit insa este foarte usor de utilizat.

vonino ego qs cu procesor quad core 1 gb ram pret

Vonino Ego QS cu procesor Quad Core 1 GB RAM pret

Vonino Ego QS se comporta bine si in timpul folosirii aplicatiilor, nu se blocheaza, ecranul multitouch raspunde bine la zoom-uri si alte operatiuni de genul acesta. Credem ca asta se datoreaza si procesorului de ultima generatie MediaTek MTK6589M Quad-Core la 1.2 GHz.

Telefonul este usor de tinut in mana avand o grosime de doar 8.6 mm si o greutate de 152.7 g. Alte elemente care v-ar mai putea interesa ar fi memoria de 1GB Ram si capacitatea de 4GB, care bineinteles poate fi extinsa cu ajutorul unui card MicroSD pana la 32GB.

Pentru a vedea restul specificatiilor intrati aici.

Ecranul nu este Full Hd insa este lucrat foarte bine datorita tehnologiei IPS LCD integrata si practic nici nu se observa diferenta daca va uitati la ecran. Trebuie sa stiti insa ca nu veti putea rula clipuri Full HD de pe youtube, dar… hei la un asemenea pret si la ce specificatii are in rest nici nu mai conteaza acest aspect.

vonino ego qs de 8 MP si 4 gb capacitate caracteristici

Vonino Ego QS de 8 MP si 4 GB capacitate caracteristici

Daca pe emag nu-l mai gasiti disponibil puteti verifica si in alte 2 magazine in care probabil preturile difera:
Oferta vonino ego qs de pe flanco.
Detaliile acestuia de pe f64.

Linkuri sponsorizate